Cea Mai BUNĂ Cafea Italiană
Cea mai bună cafea espresso din lume este aici
Cea mai bună ciocolată din lume este aici

Tel : 0722.55.55.39

Program: L-D: 9 – 21h

Top 5 cea mai bună cafea italiană din lume

Top 5 produse de luna aceasta

 Cafea:

Ciocolată:

Categorie: AMEDEI

Totul începe cu o idee, dorință de a face excelența. Dedicare absoluta muncii, perfecțiunea și dorință de a inova, acestea sunt calitățile ce au permis AMEDEI să devina ceea ce este astăzi. A face ciocolata Amedei înseamnă grija la toate etapele de procesare, alegere curajoasa pentru Cecillia Tessieri, prima femeie care deține în lume rolul de Maitre Chocolatier. Amedei este singurul producător artizanal care se lauda cu controlul complet al lanțului de aprovizionare, de la boabele de cacao la produsul finit. Acest lucru excepțional a permis câștigarea de mai multe ori, la Academia de Ciocolata din Londra, a premiului de CEA MAI BUNA CIOCOLATA DIN LUME. Amedei exprima valorile de etica și responsabilitate sociala în care crede pentru furnizarea unui produs excelent care combina tradiția cu invenția. Amedei este în cele din urma singura companie ce produce ciocolata folosind boabe de cacao ce provin din cele mai bune plantații din lume.

Ciocolata Amedei este memoria copilăriei și placerea de moment. În 1990 Cecillia Tessieri cu sprijinul întregii familii, inclusiv bunica să materna, al carei nume de familie este Amedei, a decis să se dedice aventurii extraordinare pentru a descoperi toate secretele prețioase ale producerii ciocolatei. Activitatea a început-o într-un mic atelier de 45 mp și un singur angajat. Aici a produs praline, dar perfecțiunea este încă departe. S-a născut ideea de a explora tinuri îndepărtate în căutarea de cacao unica. Amedei atunci, descoperă și explorează locurile cele mai îndepărtate de pe planeta pentru boabele cacao prețioase și parfumate, în scopul de a elibera mai tărziu în creații geniale.

CIOCOLATA

Aceasta reprezintă începutul unei mari pasiuni pentru Amedei, Ciocolata de 50g. de excelența pura cu un design elegant și ambalaj cu informații despre ciocolata cu lapte, alune prăjite, fistic Bronte, cu arome delicioase, cacao din zonele de producție individuala reprezintă expresia celei mai bune ciocolate. Chuao, Porcelana sunt în cele din urma variații de arome de ciocolata sălbatica. Numai unt pur de cacao fară lecitina de soia, fară gluten, fară coloranți, fară arome artificiale.

Shopping Cart
Scroll to Top