Cea Mai BUNĂ Cafea Italiană
Cea mai bună cafea espresso din lume este aici
Cea mai bună ciocolată din lume este aici

Tel : 0722.55.55.39

Program: L-D: 9 – 21h

Top 5 cea mai bună cafea italiană din lume

Top 5 produse de luna aceasta

 Cafea:

Ciocolată:

CUM CUMPĂR?

CONSTANTIN CHIRIȚĂ SERV COM SRL

Aleea Hobita 8 ,Bl. 303 , Ap. 34, Sector 2

021823, Bucuresti

Cod fiscal : RO 21798

Registrul comertului: J 40/14192/1992

Telefon: 0722 555 539

Email: comenzi@constantin-chirita.ro

constantinchirita@magazincafea.ro

 

TechVentures Bank

Filiala Popa Tatu 62A Sect.1

Contul: RO23 BFER 1400 0001 0999 RO01

Cum cumpar?

Produsele din Magazinul de Cafea Constantin Chirita pot fi cumparate comandand online, telefonic, la numarul: 0722.555.539, sau prin email, la adresa: constantinchirita@magazincafea.ro

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse si brand-uri, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de produs. In momentul in care ati apasat butonul “Adauga in cos” produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos produsului pe care doriti sa il comandati, procesul de cumparare se continua automat prin transferarea catre pagina cosului dumneavoastra de cumparaturi si parcurgerea paginii de comanda.

Daca doriti sa adaugati alte produse in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul Continuati cumpararea.

In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

– Datele dumeavoastra: Datele de facturare si Datele de livrare – informatii necesare eliberarii facturii si trimiterii coletului catre dumneavoastra.

Modalitatea de livrare: selectati in ce mod sa fie facuta livrarea, apasand pe textul: Selecteaza metoda de livrare.

Pentru comenzile in valoare totala de peste 1000 de lei, beneficiati de LIVRARE GRATUITA, oriunde in tara. Pentru a putea beneficia de gratuitatea la livrare, odata accesata pagina de alegere a metodei de livrare, selectati optiunea “Livrare Gratuita”.

– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda, apasand pe textul: Selectati metoda de plata.

– Alte cerinte: puteti completa cerintele sau observatiile dumneavoastra specifice referitoare la livrarea produselor comandate in campul pus la dispozitie in aceasta etapa.

Dupa completarea campurilor necesare, va rugam sa cititi si sa bifati ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare si Conditiile site-ului. Acest lucru este obligatoriu si necesar pentru a putea finaliza cu succes comanda.

Pentru procesarea comenzii de catre Magazinul de Cafea Constantin Chirita, veti fi contactat/a telefonic de catre un agent al Magazinului de Cafea Constantin Chirita pentru confirmarea telefonica, urmand sa primiti ulterior un e-mail prin care veti fi instiintat/a de noul status al comenzii “Comanda confirmata“.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Comanda telefonica se face apeland la numarul 0722.555.539

Comanda prin email

Comanda prin email se plaseaza la adresa: comenzi@constantin-chirita.ro sau constantinchirita@magazincafea.ro

Cum platesc ?

Plata ramburs: platiti la livrare.

Plata prin ordin de plata bancar catre:

TechVentures Bank

Filiala Popa Tatu 62A Sect.1

Contul: RO23 BFER 1400 0001 0999 RO01

Cum se livreaza?

Taxele de livrare pot varia, fiind incadrate in diferite promotii si oferte pe perioade determinate promovate de Magazinul de Cafea Constantin Chirita.

Comenzile sunt livrate prin firma de curierat rapid FanCourier.

Costul transportului prin curierat rapid (in aria de acoperire a curierilor) este de:

  • 20 lei pentru livrarile in Bucuresti.
  • 30 lei pentru livrarile in tara

Oferta “Livrare Gratuita peste 1000 lei”, aflata in curs, prevede gratuitate la livrare pentru comenzile in valoare de peste 1000 RON, oriunde in Romania.

Oferta “Livrare Gratuita peste 1000 lei” se deruleaza pe o perioada nespecificata, Magazinul de Cafea Constantin Chirita rezervandu-si drepturile de a intrerupe sau modifica, conform Termenilor si Conditiilor, oferta in curs.

Comenzile plasate vor fi livrate in termen de 24 – 48 de ore de la procesare.

Estimarile de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firma de curierat colaboratoare, insa Magazinul de cafea Constantin Chirita nu poate garanta un termen sau interval de livrare. Magazinul de cafea Constantin Chirita va incerca de fiecare data sa anunte clientul atunci cand exista posibilitatea intarzierii livrarii, ori printr-un mesaj in header-ul website-ului, ori prin contactare telefonica sau prin email.

Shopping Cart
Scroll to Top